Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.
 
 
Kézi ionos és fotonos szépségápoló készülék
Egységár:
18.963 Ft/db brutto [379.24 p.e.] [72.93 EUR]

Részletek.
db  
Jelenleg nem rendelhető
Kézi ionos és fotonos szépségápoló készülék Negatív ionokkal és fotonemisszióval hatásosan gyógyítja a bőrproblémákat, használatával a bőr egészséges és bársonyos lesz.
A negatív ionok eltávolítják a szennyeződéseket, a pozitív ionok pedig gondoskodnak a tápanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatásáról.Javítja a bőr anyagcseréjét, csökkenti a ráncokat, pattanásokat, a szem alatti sötét köröket, szeplőt stb.7 nanodinamikus fotonnal.Adapteres működés.
 
BodyCare Bőrtisztító készülék
Egységár:
7.504 Ft/db brutto [62.52 p.e.] [28.86 EUR]

Részletek.
db  
Bőrtisztító készülék. 2 db AA elemmel működik. 4 db cserélhető fejjel- hámeltávolító kefe, arctisztító szivacs, arcmasszírozó, szívófej-, készülék, tartó. Kitisztítja a pórusokat, párásító funkcióval.


 
 
Body Care -Ionos készülék a bőr szépségápolására
Egységár:
8.979 Ft/db brutto [117.83 p.e.] [34.53 EUR]
A bőr mélytisztítására!
Részletek.
db  
Ionos készülék a bőr szépségápolására A bőr mélytisztítására (eltávolítja a toxikus anyagokat is) és táplálására alkalmazható, ráncsimító hatású, mérsékli a foltok, mitesszerek, apró bőrhibák előfordulását. Visszaállítja a bőr természetes szépségét, energiával tölti fel a sejteket, minden bőrtípusra használható, mellékhatások nélkül. 2 darab AA elemmel működik.
 
 
Aloe Vera Díszdobozban
Egységár:
3.983 Ft/db brutto [58.8 p.e.] [15.32 EUR]
Katron ár:
15.931 Ft/karton/4 db brutto [235.2 p.é.] [61.27 EUR]

5 kiváló termék egy dobozban
Részletek.
db  
karton  
Aloe cool gél : 125ml
Aloe duschbad: 250ml
Aloe shampoo: 250ml
Aloe body lotion:250ml
Aloe creme: 125ml
 
 
BodyCare Mágneses masszázskészülék
Egységár:
7.417 Ft/db brutto [61.8 p.e.] [28.53 EUR]
Mágneses masszázskészülék
Részletek.
db  
Mágneses masszázskészülék 2 cserélhető masszázsfejjel. A készülék használatával a bőr rugalmasabb lesz, javul a vérellátása, a toxikus anyagok távoznak belőle. Az arcbőr a használat után feszesebb és rugalmasabb lesz. Az egész testre alkalmazható, masszázsolajjal ill. krémekkel a hatás növelhető. 2 darab AA elemmel működik (nincs a csomagolásban).
 

 
 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X