Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.
CHEF Fehérborecet

0,5 lit.


Egységár:

259 Ft /db brutto
[1 EUR]
[1.63 p.é.]

db  

Salátákhoz ajánljuk az 5-6 %-os savtartalmú 0,5 litese Chef ecettermékeket, melyeket új csomagolásban, esztétikus, praktikus zárású üvegpalackban hozunk forgalomba.


Széles választék: A fehérborecet és a vörösborecet válogatott magyar borokból, az almaecet almaborból biológiai erjesztés útján készül. A tárkonyos ecetnek pedig a tárkonyürömfű adja meg különleges zamatát.


A biológiai erjesztéssel készült ecet az egészséges táplálkozás része. A borból vagy gyümölcsborból előállított Chef ecet a biológiai erjesztés során megőrzi a gyümölcs élettanilag fontos alkotóelemeit, az aminosavakat, a B-vitaminokat, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen mikroelemeket. Ezért az ilyen ecettel készített saláták elősegítik egészségünk megőrzését.


Minőségét a fehér- vörösbor- és almaecet, valamint a mézes almaecet korlátlanul, a tárkonyecet 3 évig, a fokhagymás ecet 18 hónapig megőrzi.


 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X